Video Montaj Nasıl Yapılır? Ücretsiz En İyi Montaj Programları Hangileridir ?

En İyi Ücretsiz Montaj Programı

Video Montaj Nasıl Yapılır? Ücretsiz En İyi Montaj Programları Hangileridir?


Video montaj nasıl yapılır? Ücretsiz montaj programları nelerdir?


Günümüzde birçok insan sosyal medya platformlarında video yayınlamaktadır.Bu videoları düzenlemek, için bir montaj programına gerek duyulmaktadır.Çoğu montaj programları, yüksek ücretler ile satılmakta.Peki ücretsiz montaj programları,
yok mu? Sorusuna bu yazıda cevap veriyoruz.İşte ücretsiz olarak yükleyebileceğiniz montaj programları.Piyasada birden fazla ücretsiz montaj programı bulunmakta ama biz en iyi ve kullanışlı olanları sizlere sunuyoruz.



1:Windows Movie Maker: Bu montaj programı piyasadaki en iyi ve ücretsiz montaj programlarından bir tanesidir. Montaj yapma konusunda hiç bir  bilginiz olmasa bile bu programı rahatlıkla kullanabilirsiniz. Windows Movie Maker ücretsiz olması ile birlikte gerçekten kaliteli bir programdır.


2:Lightworks:Lightworks tüm popüler formatları destekleyen ve videolarınız kırpmaya,videoya metin eklemenize,efektler eklemenize yarayan bir montaj programıdır.Win,Mac,Linux işletim sistemleri kullanabilir.Eğer bilgisayar donanımınız iyi ise bu programı yükleyebilirsiniz.



3:VirtualDub: VirtualDub videolarınız kesmeye ve istediğiniz şekilde düzenlemeye yarayan en çok kullanılanların arasında olan bir montaj programıdır. 

Yorumlar

Yorum Gönder