Nasıl Youtube Abone Arttırılır ? 6 Yöntem İle Abone Sayınızı Arttırın !

Youtube Abone Sayısı Nasıl Artar?

Youtube Abone Sayınızı Arttıracak Yöntemler ?



Youtube'de abone sayısı nasıl arttırılır,abone arttırma,abanoe sayısını yükseltme,gibi birçok sorular görüyorum.Bu yazıda Youtube abone sayınızı nasıl arttırabileceğinizi göstereceğim.Youtube hakkında daha fazla yazı isterseniz yorumlara yazmayı unutmayın.


Yöntem 1:Özgün içerikler üretin.Peki özgün içeerik nedir? Özgün içerik kendinize ait olan yani başkalarından alıp kullanmadığınız içeriklere özgün içerik denir.Kendi fikirleriniz ile video çekin.başkalarının videolarını kesinlikle almayın.


Yöntem 2:Sosyal medya üzerinden reklamınızı yapın.İnstagram,Facebook,Twitter gibi mecralarda Youtube kanalınızın reklamını yapın insanlara tanıtın Youtube kanalınızı.


Yöntem 3:Kanalınızın bir logosu olsun.Kendinize ait bir logo tasarlayın. "Logo Nasıl Yapılır" isimli yazımızdan yardım alabilirsiniz."Logo Nasıl Yapılır" isimli yazımıza buradan ulaşabilirsiniz.


Yöntem 4:Sakın ama sakın abone hilesi kullanmayın.Youtube abone hilelerini anlıyor ve kanalınızı Youtube üzerinden siliyor.


Yöntem 5:Facebook'ta abone kasma ve yardımlaşma diye bir sürü grup var.Ben bu gruplardan 150'ye yakın abone kastığımı hatırlıyorum.Ama bazen abone olanlar abonelikten çıkabiliyorlar.


Yöntem 6:Bir miktar bütçeniz varsa Google üzerinden veya Youtube üzerinden reklam verin.Bu sayede videolarınız ve kanalınız ön plana çıkar daha çok insan görür ve abone sayınız hatta izlenmeleriniz bile artabilir.


Bu yöntemleri uygularsanız Youtube'de abone sayınızı gerçekten yükseltebilirsiniz.




Yorumlar