İnternetten Para Kazanma Yolları

İnternetten Para Kazanma Yolları


              İnternetten Para Kazanma Yolları


İnternetten Sizce Para Kazanılır mı?


Bugün bir çok insan ,internetten para nasıl kazanılır sorusunu arama motoruna sorduğuna eminim ama internetteki çoğu yöntem saçma ve gerçek olmayan yötemler.İşte burada size gerçekten internetten nasıl para kazanırım diye soran arkadaşlara gerçek ve mantıklı olan yöntemleri göstereceğim.


İzlediğiniz veya okuduğunuz yerlerde ki çoğu bilgi yalan yok reklam izleyerek para kazanmak,anket doldurarak para kazanmak,onu bunu yaparak para kazanmak gibi saçma yöntemlere başvurmayın.Bu yöntemler size hiçbir şey katmayacak ve adam akıllı bir gelir getirmeyecektir.Sizlere aşağıda verdiğim yöntemler hem mantıklı hemde sizlere ileride iyi bir gelir getirecek yönetlerdir.



1-Site Kurmak:Site kurarak para kazanabilirsiniz.Önce bir hangi konuda site açacaksanız sitenize uygun  alan adı alıp site açın.Sitenizde içerik,yazı paylaştıkça insanlar sitenizi ziyaret edecektir.Biraz içerik yazdıktan sonra sitenize reklam ekleyip para kazanabilirsiniz.Sitenize Google ADSENSE reklamları almanızı tavsiye ederiz.



2-Makale Yazarak:Makale yazmayı biliyorsanız bu iş tam size göre.Makale yazıp yazdığınız makaleleri satıyorsunuz ve para kazanıyorsunuz.Bunun için bir sürü site var mesela en güvenilirleri iyimakale.com ,makaleyaz.net gibi sitelerden makalelerinizi satabilirsiniz. 



3-Youtube Kanalı:Youtube'de hepimiz zaman harcıyoruz ve birilerini takip ediyoruzdur.Bu takip ettiğiniz insanlar sizler sayesinde para kazanıyor bunu biliyorsunuzdur.Siz neden Youtube'de kanal açıp para kazanmıyorsunuz bence şimdiden başlayın.Youtube kanalınız 1000 aboneye ve 4000 saate ulaştığınızda videolarınıza reklam koyabilirsiniz.



4-Bionluk.com:Bionluk sitesinde kendi tasarımlarınızı,yazılarınızı v.b gibi ürünler yapıp satabilirsiniz.Mesela bir logo tasarlayıp 20 Tl fiyat verip satışa sunabilirsiniz.Bionluk'tan aylık iyi miktarda para kazanabilirsiniz.


5-Blog Yazarak:Blog sayfası açıp blogunuzda içerik üretebilirsiniz ve blog sitenize reklam alarak para kazanabilirsiniz.Blog sitenizi blogger.com üzerinden açabilirsiniz.


Yukarıda anlattığım yöntemlerin hepsi mantıklı ve ilerlettiğinizde sizlere iyi gelir sağlayacak yöntemlerdir bir sonraki yazıda görüşmek üzere.





Yorumlar