YouTube Gerçekten Kazançlı mı ?

Youtube kazancınızı arttırın



         YouTube Gerçekten Kazançlı mı ?



Sizce YouTube gerçekten kazançlı mı? 


Çoğunuz YouTube üzerinden para kazanmak amaçlı veya takipçi çekmek için kanal açmışsınızdır ama başarılı olabilmeniz o kadar kolay değildir.Önce bir kanal açıp oraya düzenli olarak video atmak,abone kazanmak ve en sonunda emeğinizin karşılığını almak veya almamak.Bu yazıyı okuyanların çoğu emek vermemiş veya emeğinin karşılığını almamış kişilerdir.Neden mi? Zaten emek verip başarılı olan bir insan YouTube kazançlı mı değil mi biliyordur.Öncelikle neler yapmanız gerektiğine bakalım.




1)Abone Kazanmak:Çoğunuz abone sayım yükselince daha çok para kazanacağını düşünüyor evet doğru abone sayınız kazancınızın çok az bir kısmını etkiler neden mi abone sayınız ne kadar çok olursa yeni atacağınız video o kadar çok izlenir ama şuan çoğu kanalın izlenme sayısı abone olmayan kullanıcılar.



 
2)İzlenme Ne Kadar Önemli:İzlenmeniz önemlidir ama en önemli etken izlenme süresidir çünkü 1 dakika izlenen bir video daha az kazandırır çünkü daha az reklam gösterilir..Bir kullanıcı sizin videonuzu 10 dakika boyunca izlerse daha fazla reklam izlemiş olur ve daha fazla para kazanırsınız.Yani para kazanmada en önemli etken izlenme sürenizdir.Bu nedenle videolarınızı daha uzun süre çekip atmanızı öneriyoruz.


Yorumlar